Tarife sesiuni de terapie

240 Lei / 50 min

960 Lei / 5 ședințe

Ședințe Online

De când am început să practic, lucrez si online, prin zoom, skype sau alte platforme unde ne putem vedea și auzi. În aproape 10 ani de experiența, am avut zeci de clienți în acest fel, de peste tot din România sau din lume, și pot spune că nu e nicio diferență în structura ședințelor, în rezultate sau în feedback-ul clienților mei. 

Mai mult, prefer această variantă pentru că e mai comodă, mai accesibilă, salvează mult timp, iar în perioada de COVID este și cea mai sigură.

Ședințe în Cabinet

Știu că psihoterapia înseamnă și conexiune umană fizică, așa că dacă îți dorești să ne vedem la cabinet, dă-mi un telefon și stabilim ce zile și ore sunt potrivite. Cabinetul meu este chiar la Piața Unirii, în București.

Notă: în această perioadă îmi iau toate măsurile recomandate pentru a-mi ține clienții și pe mine în siguranță, așa că te voi ruga ca la intrarea în cabinet să te speli sau dezinfectezi pe mâini și amândoi vom purta mască cât timp suntem în contact direct.

De ce ofer un pachet de ședințe

Pentru că e important să-ți iei un angajament de 4-5 ședințe ca să poți vedea rezultate, îți propun ca la 4 ședințe achitate în avans (960 ron) a cincea să fie gratuită.

În acest fel, poți beneficia de o reducere a costului și îți vei lua și un angajament de măcar o lună că să poți vedea schimbările întâmplându-se.

Detalii plată

Prefer plata prin transfer bancar în contul cabinetului meu, ale cărui detalii sunt:

Cabinet de Psihologie Irina Paraschiv
Bucuresti
CIF: 28695153
Banca: BCR Obregia
Cont LEI (RON): RO10RNCB0083150547640001
Cont EUR: RO80RNCB0083150547640002
SWIFT: RNCBROBU (necesar pentru plăți din afara țării)

Anulări

În momentul în care începem terapia, voi confirma ședințele cu o zi lucrătoare înainte, așa încât să ne asigurăm că nu intervine nimic în program. Dacă cumva nu poți ajunge la o sedință, te rog anunță-mă cu o zi înainte. Și eu voi face același lucru. Altfel ședintele anulate în aceeași zi se vor achita la tariful întreg.

Practic această metodă așa încât să mă asigur că îmi tratez timpul cu atenție și că pot face loc programărilor urgente care apar.

Do you need help overcoming life's challenges?

I’m here to help! Make the first step to improve your life by reaching out today.